Afvallen - My-LifeSlim

Afvallen en op gewicht blijven is voor sommige mensen niet makkelijk. Dat u nu hier bent, is de eerste stap in de goede richting. Het is nooit te laat om de eerste stap te zetten. Afvallen en mede daarmee een evenwichtiger en gezondere levensstijl uw eigen maken, dat is de juiste manier om na het afvallen op gewicht te blijven. Ik kan u daarbij helpen.

Naar de site van My-LifeSlim: www.mylifeslim.com

My-Life Slim
My-Life Slim staat voor verantwoord 1 tot 2 kilo per week afvallen! Dit is voor iedereen haalbaar. Ik ben uw persoonlijke coach hierbij en sta voor u klaar.

Als u bij mij komt, maken we samen een haalbaar Persoonlijk Dag Schema. Daarin zijn drie normale maaltijden en drie gezonde tussendoortjes opgenomen, dit volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Alles gewoon uit de supermarkt en gemakkelijk toe te passen binnen ieder gezin. Iedere week mag u komen wegen en bespreken we hoe u verder werkt aan uw levensstijl die opnieuw aankomen voorkomt.

Om kilo's kwijt te raken zonder in te teren op spiermassa of steeds een hongergevoel te hebben, maken we in het begin gebruik van voedingssupplementen. Deze zijn allemaal op natuurlijke basis. Verderop in de begeleiding leren we u weer hoe u zonder die aanvullingen kunt.

Ik help u in deze periode van afvallen en zorg samen met u dat u de kracht heeft om af te vallen om een betere vitaliteit te krijgen en om de balans in uw lichaam terug te vinden.

Ragnhild van Dijk