KiRa Coaching

KiRa Coaching is de praktijk van Ragnhild van Dijk.

KiRa is ontstaan uit Ki van kracht en Ra van Ragnhild. De kracht die ik je wil geven. Daarnaast betekent Kira ook Zon, een zeer belangrijke krachtbron.

Tijdens mijn zwangerschap kwam ik in aanraking met natuurgeneeskunde. Dit was voor mij een hele nieuwe wereld. Zoals iedere aanstaande ouder, wil je het beste voor je kind. Door deze, voor mij, nieuwe manier van denken, werd ik geïnspireerd. Ik ben toen zelf natuurgeneeskunde gaan studeren en heb hiermee het beste van mijzelf aan mijn kinderen en omgeving gegeven.

Er volgden verschillende soorten cursussen en opleidingen (o.a. Integra en NEI) binnen de brede wereld van de natuurgeneeskunde.

Op een gegeven moment kwam ik in contact met My-LifeSlim. In mijn leven heb ik mezelf regelmatig bezig gehouden met afvallen. Helaas, zoals zoveel mensen, was er bij mij het jo-jo effect. Met My-LifeSlim gebeurde dit niet gelukkig niet meer.

Nu, met My-LifeSlim in mijn praktijk, heb ik het gevoel dat alles op z'n plaats valt. Al mijn kennis die ik in de loop van jaren vergaard heb over voeding, komen nu bij elkaar en kan ik in de praktijk brengen. Ook mijn gewicht is gezonder en meer in balans gekomen.

Ik vind het fijn dat ik u kan adviseren en motiveren over voeding en afvallen. Zodat ook u de kracht heeft om af te vallen en een betere vitaliteit krijgt en uw balans in uw lichaam en het eten kunt vinden.

Het gaat om bewuste keuzes te maken in je leven. En voeding is er daarvan een van die erg belangrijk en soms moeilijk is in deze commerciële wereld.

Ragnhild van Dijk